Oglądaliśmy sprzęty, w które Samsung wyposażył szkołę - m.in. najnowsze "dziecko" Smasunga, lodówkę Food ShowCase oraz piekarniki DualCook (pisałam o takim piekarniku jakiś czas temu, mając okazję do wypróbowania jego możliwości), gotowaliśmy i na koniec próbowaliśmy, popijając winem proponowanym przez sommaliera Pawła Świądera z dobrewina.pl.
Szkołę gotowania Little Chef zawsze chciałam zobaczyć na żywo, więc z ogromną przyjemnością oglądałam wszystkie kąty i kątki i byłam pod wrażeniem:) Ludzie, którzy ją tworzą są niesamowici - z pasją, wiedzą i zaangażowaniem i ciągłym uśmiechem na ustach.
Poza tym miałam okazję poznać bardzo ciekawe osoby, mam nadzieję, że jeszcze się zobaczymy.
Widoki na gotowanie:)
Oglądamy, podziwiamy, potem będziemy z tych sprzętów korzystać przy gotowaniu
Działamy:)
Pyszne efekty naszej pracy:)
Zamieszczam kilka zdjęć dzięki uprzejmości agencji Havas, bo ja zajęłam się chłonięciem atmosfery i smakowaniem zamiast fotografowaniem:)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję za odwiedziny:)